Η Eqvus Productions ιδρύθηκε το 2002
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
5 ΒΗΜΑΤΑ

Οικονομικά Στοιχεία

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Σταματία Γασπαράτου-Μιλάνου, Υπεύθυνη ΜΙΛΑΝΕΙΟΥ Ναυτικού Μουσείου Ζακύνθου

Όταν η Τέχνη και ο Πολιτισμός συναντούν την άριστη σκηνοθεσία πλαισιωμένη με τη σωστή έρευνα και κείμενα, αναδεικνύεται και προβάλλεται το θέμα, δημιουργώντας έτσι, μέσω της αφήγησης, τη σωστή γνώση και ενημέρωση στο κοινό, για οποιοδήποτε θέμα αγγίζει - πολύ δε περισσότερο τον Πολιτισμό. Αυτό συνέβη στο ντοκιμαντέρ που πραγματοποίησε η Εqvus Productions σε επίσκεψή της στον αξιόλογο χώρο του "ΜΙΛΑΝΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ" στο όμορφο νησί μας, τη Ζάκυνθο. Μπράβο σας!

Απόστολος Γεωργιάδης, Υπεύθυνος Προγράμματος, Δέλτα TV

Eίμαι ενθουσιασμένος για την τεχνική αρτιότητα και το ουσιαστικό ποιοτικό περιεχόμενο, αλλά και για την συνέπεια στην παράδοση του εβδομαδιαίου υλικού.

Γιώργος Καργάκης, Δ/νση Προγράμματος ΚΡΗΤΗ ΤV

Η πολυετής συνεργασία μας με την εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων Eqvus Productions έχει μια σημαντική αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό της Κρήτης. -Οι ψυχαγωγικές και οι ενημερωτικές εκπομπές αλλά και τα άριστα επιμελημένα ντοκιμαντέρ, έχουν προσφέρει θετικά στην υψηλή ποιότητα του προγράμματος της ΚΡΗΤΗ ΤV. -Η εμπειρία των ανθρώπων μας συνιστά και καθιστά απαραίτητη την ένταξη των πρωτοποριακών προτάσεων της Eqvus Productions σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό.

Αναστασία Μπιτζιλέου, Επιμέλεια Προγράμματος ΚΡΗΤΗ TV – Channel 4U

...όλη η ομάδα της Eqvus, πάντα προσφέρει τα καλύτερα τόσο στους τηλεθεατές όσο και στα κανάλια που τα προμηθεύονται, ποιοτικά - τηλεοπτικά προγράμματα, …δίνει  ιδιαίτερες τηλεοπτικές προτάσεις, για αυτό ακριβώς το λόγο και εμείς ανανεώνουμε τη συνεργασία μας κάθε χρόνο. Ο ήχος η εικόνα αλλά και το περιεχόμενο των προγραμμάτων του,  μας αντιπροσωπεύουν… Καλή επικοινωνία και προσαρμοστικότητα …αυτό σημαίνει συνέπεια και επαγγελματισμός! Και εύχομαι αυτά τα όπλα να σας συνοδεύουν πάντα!

Αθ. Καραλάτσιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων/General Manager Viewfranchise.gr

Για την Eqvus productions θα μπορούσε κανείς να γράψει ολόκληρο κείμενο με τα θετικά που έχει ως εταιρεία. Η συνεργασία μας ξεκίνησε  αρχικά με παρά πολλές φοβίες από την πλευρά μου για το εάν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στην ποιότητα, στο χρόνο και γενικότερα σε όλες τις απαιτήσεις που είχα για την υλοποίηση του project μου. Σήμερα λοιπόν η επιλογή μου θα ήταν η ίδια και αυτό που χαρακτηρίζει την Eqvus είναι μία σειρά ενεργειών που μπορεί να καλύψει επαγγελματικά  όλες τις απαιτήσεις σας, "ιδέα-σκληρή δουλειά-υλοποίηση-ικανοποίηση-σωστό αποτέλεσμα-υποστήριξη". Για μένα είναι ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Ήρα Καλιαμπέτσου, Ελληνική Εταιρία Δικαίου Αρχαιοτήτων

Η εταιρεία Εqvus Productions ήταν δίπλα μας σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Πάντα σωστοί, πρόθυμοι και τυπικοί στη δουλειά τους μας ξάφνιαζαν με επιπλέον υπηρεσίες. Άψογη δουλειά!

Λήδα Shantala, Χορεύτρια/ Χορογράφος/Δασκάλα χορού/Ιδρύτρια και Δευθύντρια του Shantom

Ένα ωραιότατο video, που οφείλεται στη γλυκύτατη και πολύ αξιόλογη σκηνοθέτιδα Λίνα Δαμασκοπούλου και την ομάδα της. Τους ευχαριστώ πολύ!

Νίκος Μπενόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Communication Factory

Η εταιρεία Εqvus Productions εξετέλεσε με πλήρη επιτυχία και συνέπεια το σύνολο των ανατεθεισών εργασιών από την εταιρεία μας.... Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη και το παραδοθέν υλικό ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εταιρείας μας και των πελατών μας!